VI TAGER PÅ STUDIETUR TIL NEW YORK 18/19 – VIL DU MED?

Få din egen MacBook

Hyggelige 2 eller 4 mands værelser

Skønne omgivelser med stranden i baghaven

Det hele set fra oven

Historie

Rantzausminde Efterskole blev oprettet i 1956 af Birte og Jakob Andersen, hvor det at leve et demokratisk skoleliv var omdrejningspunktet.

Da skolen fyldte 50 år i 2006, blev den demokratiske profil, komplementeret med kommunikation og medier. Samme år bliver Rantzausminde Efterskole 1:1 skole, d.v.s. at hver elev fik en Mac computer, og at eleven blev den producerende elev. I 2015 udvidede skolen med en sportsafdeling og blev dermed er demokratisk medie- og sportsefterskole. På den efterfølgende generalforsamling i april 2016 ændrede man navnet til Svendborg Medie & Sportsefterskole.

SMSe har med det sidste tiltag oplevet stigende elevssøgning og kombineret med at vi er flyttet til SID`s tidligere kursusejendom, tæt på skov og fjord, har vi på de fleste måder skabt en fremtidssikring af efterskolen. Der er masser af plads, såvel inde som ude og der er i forhold til vores nye profil alle muligheder. Samtidigt ligger ejendommen tæt på Svendborg centrum og lige ved siden af byens bedste strand.

Derudover vil vi åbne op for andre aktiviteter og arrangementer, så ejendommen og området kan blive til glæde for hele Svendborg.